Samen met u naar een
constructieve oplossing

Thoenes Familierecht 

Gedreven
Betrokken
Laagdrempelig
Oplossingsgericht

Irma Thoenes - van der Veen

Uw familierecht advocaat

Gaat u scheiden of is er een ander familierechtelijk geschil? Denk bijvoorbeeld aan een ex-partner die niet meewerkt bij de verkoop van de woning of onenigheid over het vaststellen van kinderalimentatie.

Dan is het essentieel dat het geregeld wordt op een respectvolle en toekomstgerichte manier. Als goede advocaat familierecht kan Thoenes Familierecht u bijstaan tijdens dit proces. 

Thoenes Familierecht is specialist in alle facetten van het personen- en familierecht en biedt juridische bijstand als adviseur, (proces) advocaat, scheidingsmediator, overleg scheidingsadvocaat of parenting coördinator.

Mw. mr. Irma Thoenes- van der Veen is tevens opgeleid tot forensische mediator. Zij kan door de Rechter worden benoemd als deskundige in complexe scheidingszaken. 

Advocatuur

Diensten

Thoenes Familierecht staat cliënten bij als gaat om bijvoorbeeld scheiding, beëindiging samenwoning of beëindiging geregistreerd partnerschap. 

Maar ook alle daaraan gerelateerde zaken zoals alimentatie, het opstellen van een ouderschapsplan, de vermogensrechtelijke afwikkelingen en de pensioenrechten.

Een substantieel deel van de praktijk bestaat uit mediationtrajecten. Dat kan zijn in de vorm van scheidingsmediation,  ouderschapsmediation of als parenting coördinator.

Daarnaast kunt u bij Thoenes Familierecht terecht voor gerechtelijke procedures of voor een second opinion.

Waarom Thoenes Familierecht?

Oplossingsgericht_icon-1-1
Oplossings-gericht

Zoekt naar oplossingen in een overleg buiten de rechtszaal.

adviseert_icon
Adviseert

Zonder de mens en de emotie achter het geschil uit het oog te verliezen. 

mediteren
Ontzorgt

Neemt de juridische zorgen uit handen en helpt de juiste keuzes te maken.

Overzicht-creeeren_icon-1
Creëert overzicht

Schept rust en duidelijkheid in een conflictsituatie.

toga van een advocaat
Familierecht advocaat in Zwolle

Irma Thoenes - van der Veen

Mevrouw Mr. E.M. (Irma) Thoenes – van der Veen is als gespecialiseerd familierechtadvocaat en zeer ervaren scheiding advocaat in Zwolle lid van of erkend:

Uw ervaren

Scheidingsadvocaat in Zwolle

Heeft u een scheidingsadvocaat in Zwolle nodig? Wanneer u te maken heeft met een (echt)scheiding, zijn er veel kwesties die geregeld moeten worden. En dit kan van grote invloed zijn op het toekomstige verloop tussen u en uw ex-partner.

Een scheiding is een zakelijke en emotionele ontvlechting van 2 levens. Er moeten afspraken gemaakt worden over bijvoorbeeld de verdeling van de zorgtaken voor de kinderen, mogelijke onderhoudsverplichtingen en de verdeling van de gemeenschappelijke woning.

Mevrouw Mr. E.M. (Irma) Thoenes – van der Veen is gespecialiseerd op het gebied van (echt)scheidingen. Door middel van een toekomstgerichte en de-escalerende werkwijze worden alle benodigde regelingen getroffen. 

Als scheidingsadvocaat in Zwolle regelt zij het gehele juridische proces voor u. Van het vastleggen van de gemaakte afspraken in een scheidingsconvenant tot het indienen van een verzoekschrift tot echtscheiding bij de rechtbank.

Nieuws over Familierecht

Wat is scheidingsbemiddeling?

Hoe kan een scheiding desondanks op een oplossingsgerichte en positieve manier verlopen? In deze blog vertel ik u meer over scheidingsbemiddeling, want wellicht is dit een geschikte manier voor u om de scheiding samen te regelen.

Lees verder »

Co-ouderschap

Gaan u en uw ex-partner uit elkaar en heeft u samen kinderen? Dan bent u verplicht om een aantal zaken te regelen voor de kinderen.

Lees verder »
Nieuwsrubriek Verder-online.nl

VERDER* is een initiatief van de Nederlandse Vereniging van Familie- en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS).
De vFAS wil met VERDER* mensen helpen bij een scheiding.

Aangesloten bij verschillende partijen
Lid van
Hulp nodig bij uw vraagstuk?
Openingstijden

Maandag - Vrijdag 08:30 - 17:30

Neem contact met mij op