Corona maatregelen

Corona maatregelen

In verband met de uitbraak van het coronavirus wordt er zoveel mogelijk vanuit huis gewerkt. Dit houdt in dat voor uw en onze veiligheid de afspraken op kantoor tot het minimum worden beperkt. De werkzaamheden gaan uiteraard wel door. Besprekingen vinden plaats via een online – videoverbinding (Teams of Google meets) of op afspraak op kantoor.

Mediation trajecten en overlegscheidingstrajecten worden tot de maatregelen met betrekking tot het houden van sociale afstand worden opgeheven of versoepeld voorgezet of gestart door middel van een online-videoverbinding. Een fysieke afspraak is in overleg tevens mogelijk.

De receptie is bereikbaar via het vaste nummer 038 4210574 tussen 8.30 uur en 17.30 uur. Stukken kunt u bij de receptie afgeven tijdens kantooruren. De post op kantoor wordt in behandeling genomen.

Ook de Rechtspraak heeft de manier van werken aangepast door het coronavirus. De rechtbanken, hoven en bijzondere colleges werken door, zoveel mogelijk op afstand en met digitale middelen. Vanaf 11 mei zijn ook rechtszaken met procespartijen in de zittingszaal beperkt weer mogelijk, als de fysieke aanwezigheid van partijen noodzakelijk is. Ook familiezaken hebben daarbij prioriteit. 

Vragen? Neemt u gerust contact op via 038 4210574.