Persoonlijk, betrokken en professioneel

Thoenes Familierecht Advocaat in Zwolle

U zoekt naar Familierecht Advocaat Zwolle?

Familierecht Advocaat Zwolle nodig? Thoenes Familierecht Advocaat en Mediation is een advocatenkantoor gespecialiseerd in het personen – en familierecht. Gevestigd in de binnenstad van Zwolle. Mevrouw mr. E.M. (Irma) Thoenes – van der Veen is opgeleid tot vFas scheidingsadvocaat en staat u adequaat en deskundige bij. In het contact met haar ervaart u de aandacht voor u als persoon en het feit dat er oog is voor de emoties die u in uw situatie ervaart. Uw belangen worden oplossingsgericht behartigd.

U kunt bij Thoenes Familierecht Zwolle terecht voor verschillende kwesties in het familierecht. Zoals een (echt) scheiding, beëindiging van een samenwoning of een geregistreerd partnerschap. Maar ook kan Thoenes Familierecht u bijstaan bij een herziening van een kinder- of partneralimentatie, het opstellen of herzien van een ouderschapsplan, een verdeling van een huwelijksgoederengemeenschap of afwikkeling van een akte huwelijksvoorwaarden. 

Mw. Mr. Thoenes – van der Veen is een kindvriendelijke advocaat. Het belang van het kind staat voorop bij het behartigen van uw belangen. Naast advocaat familierecht is mw. Mr. E.M. Thoenes – van der Veen opgeleid tot collaboratieve divorce (overlegscheidings-) advocaat. Tevens is zij gecertificeerd Parenting Coördinator, een voor Nederland nieuwe vorm van conflictoplossing na (echt) scheiding. 

Staat u voor een gerechtelijke procedure of wilt u graag een second opinion? Dan kunt u ook contact opnemen met Thoenes Familierecht Zwolle.

Oplossen

Advocaat gespecialiseerd in familierecht Zwolle

Wat kan een advocaat gespecialiseerd in familierecht Zwolle voor u betekenen? Wat is familierecht? Wanneer schakelt u een advocaat familierecht in? Of juist waarom?

Een geschil in het familierechtelijk heeft vaak een grote impact op het dagelijkse leven. Heeft u rechtsbijstand nodig binnen het familierecht? Dan is het zaak om een advocaat gespecialiseerd in familierecht in te schakelen.

Bent u op zoek naar een advocaat gespecialiseerd in het familie- en personenrecht in de omgeving Zwolle? Mw. Mr. E.M. (Irma) Thoenes – van der Veen staat u adequaat en deskundig bij.

Waarom Thoenes Familierecht?

Oplossings-gericht

Zoekt naar oplossingen in een overleg buiten de rechtszaal.

Adviseert

Zonder de mens en de emotie achter het geschil uit het oog te verliezen. 

Ontzorgt

Neemt de juridische zorgen uit handen en helpt de juiste keuzes te maken.

Creëert overzicht

Schept rust en duidelijkheid in een conflictsituatie.

Getrouwd en u heeft besloten om het huwelijk te laten beëindigen? U woont samen en gaat uit elkaar? Er zijn een aantal afspraken die geregeld moeten worden.

Thoenes Familierecht is een advocatenkantoor gespecialiseerd in (echt) scheiding in Zwolle en staat u bij. Als adviseur, (proces)advocaat, advocaat-scheidingsmediator of overleg-scheidingsadvocaat.

Thoenes Familierecht adviseert en begeleidt u bij het maken van afspraken over alle te treffen regelingen. Lees meer over wat er geregeld moet worden bij een scheiding en wat een echtscheidingsadvocaat voor u kan betekenen.

Een vak apart

Advocatenkantoor echtscheiding Zwolle

Personen- en familierecht advocaat in Zwolle nodig?

U heeft een familierecht advocaat in Zwolle nodig, omdat u te maken heeft met een familierechtelijk geschil? U wilt scheiden? Een samenlevingscontract of geregistreerd partnerschap beëindigen? Of zoekt u advies bij het opstellen van een ouderschapsplan?

Voor alles wat betrekking heeft op het personen- en familierecht kunt u terecht bij Thoenes Familierecht, Advocatuur & Mediation Zwolle.

Het familierecht bevat alle lagen die horen bij het leven. De geboorte, een huwelijk en een overlijden.

In gesprek blijven en met respect voor elkaar een scheiding goed regelen.

Het gezamenlijk uitgangspunt bij een scheiding is tot een regeling te komen die past bij u beide. Nu en later.

Conflictoplossing na (echt)scheiding waar het belang van het kind het belangrijkste is zonder tussenkomst van een rechter.

Mevrouw Mr. E.M. (Irma) Thoenes – van der Veen

Mediator familierecht in Zwolle?

U woont in Zwolle of omgeving en komt in een geschil in familiaire omstandigheden terecht. Het kan nodig zijn om een advocaat familierecht Zwolle in te schakelen.

Maar een andere mogelijkheid is een mediator in Zwolle, gespecialiseerd in het familierecht, te benaderen. Het voordeel van mediation is dat er geen advocaat betrokken is die de beslissingen neemt op basis van standpunten. Een mediator familierecht kijkt verder, ook naar de belangen achter de standpunten.

Lees meer over de voordelen en werkwijze van een mediator familierecht.

U zoekt een goede advocaat familierecht? Een advocaat familierecht die meedenkt en belangstelling heeft voor uw persoonlijke situatie en waar u een vertrouwd gevoel bij heeft?

Thoenes Familierecht is een professionele en deskundige familierecht advocaat en helpt u graag verder met uw kwestie. Mevrouw Mr. E.M. (Irma) Thoenes – van der Veen is ervaren op het gebied van personen-en familierecht en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en jurisprudentie binnen het familierecht.

Als goede advocaat familierecht in Zwolle zorgt zij ervoor dat u op juiste wijze wordt bijgestaan tijdens het proces. Mevrouw Mr. E.M. (Irma) Thoenes – van der Veen is opgeleid tot collaborative divorce advocaat, scheidingsmediator, parenting coördinator en tevens lid van de vFas (Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators).

Mevrouw Mr. E.M. (Irma) Thoenes – van der Veen

Goede advocaat familierecht

Luistert naar uw verhaal
Kosten advocaat familierecht Zwolle?

Transparantie en duidelijkheid zijn belangrijk bij zaken zoals familierecht. Daarom is er een
indicatie gemaakt met betrekking tot de kosten advocaat familierecht Zwolle.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen en bespreken waar mw. Mr. E.M. (Irma)
Thoenes – van der Veen u mee kan helpen.

Naast de specialisatie in het personen- en familierecht in Zwolle en omgeving, staat Irma Thoenes van Thoenes Advocatenkantoor Zwolle u ook bij als adviseur, scheidingsmediator, overleg scheidingsadvocaat en parenting coördinator. Neem gerust contact op voor meer informatie over één van deze onderwerpen of om een afspraak te maken.

Mevrouw Mr. E.M. (Irma) Thoenes – van der Veen
Wat kan Thoenes Familierecht uit Zwolle verder voor u betekenen?
Aangesloten bij verschillende partijen
Lid van
Advocaat familierecht in Overijssel?
Openingstijden

Maandag - Vrijdag 08:30 - 17:30

Neem contact met mij op