Kinder- en partneralimentatie

Overlegscheiding compact
Niet complexe zaken

Compacte overlegscheiding

Ook in het geval de juridische en/of financiële aspecten van uw scheiding niet complex zijn, kan het toch uw voorkeur hebben om tijdens het scheidingstraject uw eigen ondersteuning door een overlegscheiding advocaat te hebben. 

Wellicht omdat u zich zekerder voelt als er iemand is die met u meedenkt en u helpt om uw gedachten te ordenen en onder woorden te brengen.

Naast de ‘gewone’ overlegscheiding is een compacte vorm van de overlegscheiding ontwikkeld om bij niet complexe scheidingen in overleg uit elkaar te gaan. Het tarief van deze compacte overlegscheiding wordt vooraf begroot, zodat de investering in uw scheiding overzichtelijk voor u blijft.

Bereidheid van u en uw ex-partner

Bent u bereid om...

Dan is de compacte overlegscheiding wellicht geschikt voor u. Voor nader informatie en advies kunt u contact opnemen met mw. mr. E.M. (Irma) Thoenes – van der Veen.

kaarten in doosje
Wat is het?

Overlegscheiden compact houdt het volgende in:

Advocaat bij uw scheiding

Is de compacte overlegscheiding wat voor u?

De compacte overlegscheiding is enkel geschikt voor situaties waarin geen complexe juridische en/of financiële aspecten aan de orde zijn. 

Om te bepalen of u geschikt bent voor deze vorm van scheiden, worden u en uw ex-partner middels een aantal vragen gescreend om te bepalen of deze vorm van scheiden passend is voor uw situatie. 

Wilt u meer informatie over een compacte overlegscheiding? U kunt altijd contact met mij opnemen.

Aangesloten bij verschillende partijen
Lid van
Een compacte overlegscheiding?
Openingstijden

Maandag - Vrijdag 08:30 - 17:30

Neem contact met mij op